|
|
|
|
||
Recept Gemarineerde fetaIngrediënten:350 gr feta1 el zwarte peper1 tl gedroogde oregano1 tl korianderzaadjes125 gr zongedroogde tomaten in olie4 kleine rode Spaanse pepers3-4 takjes verse rozemarijnolijfolieextra:pot van 7,5 dl
© Janneke's Receptenpagina / Gemarineerde feta recept - Kaasrecepten
Bereiding:Dep de feta droog met keukenpapier en snij de kaas in blokjes van 0,5-1 cm.Doe ze in een kom en strooi oregano, koriander en de grof gemalen zwarte peper over de feta.Laat de tomaten in een kom uitlekken en bewaar de olie.Doe feta, pepers, rozemarijn en tomaten in een gesteriliseerde weckfles van 7,5 dl. Doe de olie van de tomaten erbij (ongeveer 3 eetlepels) en vul het aan met olijfolie tot alles bedekt is.Bewaar de gesloten pot een maand in de koelkast.Serveer op kamertemperatuur.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Kaas, Inmaken
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht) |